top of page

Projektas "Jungtys": individualus palydėjimas ieškant savo kelio


Sunku apsispręsti dėl karjeros krypties?

Trūksta motyvacijos ir palaikymo siekiant tikslų? 



Registruokis į projekto „Jungtys“ individualų palydėjimą su jaunimo darbuotojomis ir atrask naujas galimybes! ⭐


"Jungtys" Tau suteikia galimybę:


👉 Geriau pažinti save;

👉 Surasti savo studijų kryptį;

👉 Atrasti darbą ar savanorystės vietą;

👉 Gauti motyvacijos siekti savo tikslų;

👉 Sulaukti paramos, padedančios įveikti iššūkius;

👉 Ugdyti asmenines ir profesines kompetencijas bei socialinius įgūdžius;

👉 Gauti kitų reikiamų specialistų konsultacijas (pvz. korepetitoriaus, koučerio, teisininko, psichologo konsultacijos…), jei šiuo metu negali sau to leisti.


Registruokis pirmajai konsultacijai ir jaunimo darbuotoja su Tavimi susisieks artimiausiu metu. Daugiau informacijos apie projektą rasi apačioje ⬇️



Kas yra "Jungtys"?


„Jungtys“ yra ES finansuojamas projektas, kurį įgyvendina Žalianamis ir kitos įstaigos. „Jungčių“ tikslas yra padėti jauniems žmonėms lengviau integruotis į visuomenę bei lavinti įgūdžius, padedančius rasti darbą, mokymosi ar savanorystės galimybes. „Jungčių“ atvejo vadybininkės – jaunimo darbuotojos individualaus palydėjimo metu įsigilina į Tavo unikalų atvejį ir padeda įveikti iššūkius bei siekti užsibrėžtų tikslų. 


Kas gali dalyvauti "Jungtyse"?


Dalyvauti gali kiekvienas jaunas žmogus nuo 14 iki 29 metų amžiaus. 


Kiek laiko truks individualus palydėjimas?


Konsultacijos su jaunimo darbuotoja - atvejo vadybininke vyks kartą per savaitę (arba dažniau) ir truks 2 mėnesius. Jeigu jausi poreikį, po to konsultacijas galėsi pratęsti.


Kas mane konsultuos?


Individualų palydėjimą teiks Žalianamio "Jungčių" projekto atvejo vadybininkės – jaunimo darbuotojos Živilė, Loreta, Jolanta ir Viktorija. Taip pat šalia individualaus palydėjimo bus galimybė gauti ir siauros srities specialistų konsultacijas (pvz. teisinės konsultacijos, muzikos pamokos ir daug kitų). 


Kur vyks individualus palydėjimas?


Vieta gali kisti priklausomai nuo to, kaip Tau patogiau. Konsultacijos gali vykti sostinės vaikų ir jaunimo centre "Hobiverse" (Konstitucijos pr. 25), Žalianamyje (Antakalnio g. 84A) arba kitur, kur jautiesi patogiai. Konsultacijų formatas irgi gali būti įvairus – galbūt tai pokalbis prie arbatos puodelio, o gal pasivaikščiojimas palei upę. Sprendi Tu.


Kiek kainuoja dalyvauti „Jungtyse“?


Individualus palydėjimas su jaunimo darbuotojomis Tau nieko nekainuos. O jeigu prireiks siauros srities specialistų konsultacijų (psichologo ir kt.), jos bus dalinai finansuojamos projekto lėšomis. Ačiū, Europos Sąjunga!


Žalianamis vasarą atostogauja. Ar "Jungtys" vyksta ir vasaros metu?


Tikrai taip! „Jungčių“ atvejo konsultantės – jaunimo darbuotojos dirba ir vasaros laikotarpiu.


Jei norite daugiau sužinoti apie projektą, apsilankykite teisinės informacijos tinklalapyje.


bottom of page