top of page

Stovykla "Atrask savo stichiją"

Atnaujinta: 03-29

Šiais metais kviečiame jaunimą nuo 14 iki 18 m. į stovyklą “Atrask savo stichiją”! Programa buvo įkvėpta penkių stichijų metodikos iš vengrų projektinių partnerių mokymų apie emocinę sveikatą ir savęs pažinimą “Your Natural Element”.


Stovyklos data: rugpjūčio 21-25 d.

Registracija dalyviams planuojama atidaryti birželio 1d.!


Temos:

Pirma diena (“ŽEMĖ”): Susipažinimas ir grupės formavimo žaidimai, empatiško bendravimo pagrindai (NVC - “Non-violent communication”)

Antra diena (“UGNIS”): Kūrybingumo ugdymas kasdienybėje: G. Claxton’o teorija paremti užsiėmimai apie kūrybingo žmogaus bruožus, komandos stiprinimo dirbtuvės, užsiėmimas “emocinės sveikatos ir kūrybiškumo sąsaja kasdienybėje”.

Trečia diena (“VANDUO”): Dirbtuvės apie emocinio raštingumo lavinimą, asmeninę psichohigieną (darbo-poilsio balansas); patyriminės judesio dirbtuvės.

Ketvirta diena (“METALAS”): Karjeros ugdymo dirbtuvės (savęs pažinimas per veidoskaitą, koučingą ir t.t.)

Penkta diena (“MEDIS”): Patyriminis žygis (temos: santykis su gamta; fizinė ir emocinė sveikata ir t.t.) ir sveiko maisto gaminimo dirbtuvės; Savaitės veiklų ir patyrimų grupinė apibendrinamoji refleksija.

Stovyklos kainos:

Vilniečiams - 66 eurai

Ne vilniečiams - 110 eurų

Socialiai remtinam jaunimui - 15 eurų


(Stovykla dalinai finansuojama Vilniaus miesto savivaldybės)

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Skaitmeninė galia 3

Skaitmeninė galia 3 - jau trečius metus iš eilės besitęsiantis projektas apie skaitmenizaciją, darbo su jaunimu lauke dirbantiems...

VIRSMAS 2022

Skelbiama nauja atranka į ilgalaikę (nuo 2-6 mėn.), individualios mentorystės programą! Jeigu tu esi jaunas žmogus ir tave domina...

Komentáře


bottom of page