top of page

VIRSMAS 2022

Atnaujinta: 03-29

Skelbiama nauja atranka į ilgalaikę (nuo 2-6 mėn.), individualios mentorystės programą! Jeigu tu esi jaunas žmogus ir tave domina individuali mentorystė su vienu iš mūsų jaunimo darbuotojų (Brigita, Aušra, Giedre arba Augustu), ir norėtum geriau pažinti save bei siekti savo išsikeltų tikslų įvairiose gyvenimo srityse, tuomet kviečiame tave registruotis. Numatyta mentorystės eiga: Pirmas žingsnis - pasirinkti mentorių kuris suteiks tau ilgalaikį palydėjimą (vieną iš jaunimo darbuotojų) Antras žingsnis - išsigryninti su savo mentoriumi savo tikslus ir kaip juos norėtum įgyvendinti, bei nusimatyti preliminarų laikotarpį mentorystei (paprastai trunka tarp 3-4 mėnesių, tačiau galima nusimatyti ir trumpesnį laikotarpį). Daugiau informacijos apie keturis mentorius galite rasti apačioje :)

Registracijos forma: https://forms.gle/UkmparwhRW5iVkZu9 *VIRSMAS yra projektas skirtas jauniems žmonėms (14-29 metų). Visos projekto veiklos jaunimui yra nemokamos. *DĖMESIO: vietų skaičius ribotas (20 dalyvių). Kiekvienas jaunimo darbuotojas gali apsiimti iki 5 mentoriaujamų dalyvių. Registracija vyks iki vasario 28 dienos, imtinai. Gavę jūsų registraciją, informuosime visus dalyvius apie jų dalyvavimą projekte. :)

Augustas Buzarevičius „Veidoskaita ir karjeros planavimas“ Daugiau

Giedrė Kazragytė „Ribojančių įsitikinimų transformavimas ir kūno sąmoningumas“ Daugiau

Aušra Turskytė "Kūrybinio potencialo išlaisvinimas ir savanorystė" Daugiau

Brigita Baškevičiūtė „Kritinis mąstymas, lytinio ugdymo etika“ Daugiau

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Skaitmeninė galia 3

Skaitmeninė galia 3 - jau trečius metus iš eilės besitęsiantis projektas apie skaitmenizaciją, darbo su jaunimu lauke dirbantiems...

Comments


bottom of page